RING OSS - 021-372 46 62

Grävmaskin Västmanland

RING OSS - 021-372 46 62

Hjullastare

Här är en av våra hjullastare i Västmanland. Kontakta oss om du även behöver en grävmaskin i Västmanland.

Behöver du köpa en entreprenadmaskin i Västmanland? Vårt företag både säljer och hyr ut hjullastare och grävmaskin i Västmanland .

Kontakta oss, vi hjälper er hitta rätt hjullastare till er! 

Tack vare vår goda maskinkännedom kan vi hjälpa er hitta rätt produkt. Tillsammans hjälper vi er att välja modell och utrustning till er hjullastare i Västerås. Vi optimerar även maskinen efter era önskemål. 

Hjullastare för alla

Vi är stolta återförsäljare av Ljungby Maskins hjullastare i Västmanland och har hjullastare i olika storlekar; alltifrån 9 till 32 ton. Vi har hjullastare i Västmanland för olika ändamål. 

Det här får ni:

  • Låga totalkostnader.
  • Lösningar efter dina behov.
  • Driftsäker och servicevänlig hjullastare.
  • Unikt lastaggregat.
  • Kraftfulla miljömotorer.
  • Marknadens lägsta ljudnivå.

Vi säljer även begagnade hjullastare i Västmanland av andra märken; däribland Caterpillar, JCB, Wacker Neuson och Weidemann. Vi ser alltid till att vi har ett par begagnade hjullastare i lager i Västmanland redo för leverans samt för att hyra. 

Vi finns i hela Västmanland

Är ni på jakt efter en hjullastare eller att hyra grävmaskin i Västmanland? Vi säljer och hyr ut till hela länet: Sala, Västerås Arboga, Örebo, Fagersta, Hallstahammar, Hällefors, Kungsör, Köping och Lindesberg. 

Ring oss, så bokar vi en visning av våra hjullastare! Av oss kan ni även hyra grävmaskin i Västmanland – vi hyr ut till hela länet.