RING OSS - 021-372 46 62

Grävmaskin Västmanland

RING OSS - 021-372 46 62

Grävmaskin

Köp en grävmaskin i Västmanland av oss, ni kommer inte ångra er. Vi har lång erfarenhet av grävmaskin i Västmanland.

Är det dags att ta tag i grävjobbet? Då kan ni köpa eller hyra en grävmaskin i Västmanland av oss. Vi har en stor variation av grävmaskiner – i alla storlekar och för alla slags grävjobb. Av oss kan du köpa både en nyproducerad grävmaskin i Västmanland men också en begagnad grävmaskin. Vi har alltid ett par grävmaskiner hos oss redo för leverans – samt uthyrning. 

Kontakta oss om du vill köpa eller hyra en grävmaskin i Västmanland!

Hyra en grävmaskin

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att hyra grävmaskin i Västmanland vid behov. Det är ett bekvämt sätt att lösa sina maskinproblem på såväl kort som lång sikt. 

Vi är återförsäljare av märkena Wacker Neuson och Takeuchi och säljer deras bästa grävmaskiner. De har olika grävmaskiner för olika behov samt tycke och smak. Hos oss hittar ni både bandgrävare och hjulgrävare.

Behöver du en minigrävare? Vi har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner och kan guida er rätt. Hyra en grävmaskin behöver inte vara svårare än att vi är ett samtal bort. 

Bandgrävare

Är du ute efter en smidig grävmaskin i Västmanland? Vi har en hel del bandgrävare. Våra minigrävare tar liten plats med utför jobbet trots sin storlek. 

Vi hyr även ut bandgrävare, de väger alltifrån 800 kg till 20 ton.

Hjulgrävare

Är du ute efter en grävmaskin i Västmanland som du ska använda till olika slags arbeten? Då är en hjulgrävare någonting för dig! Av oss kan du få en bra grävmaskin i Västmanland från 3,5 till 10 ton av antingen märket Takeuchi, Wacker Neuson eller Ljungby Maskin.

Av oss får du oavsett vilken grävmaskin i Västmanland du väljer mycket maskin för pengarna! Se till att hyra grävmaskin i Västmanland av oss. 

Vi säljer även till samtliga kommuner i Västmanland; Västerås, Arboga, Örebo, Fagersta, Hallstahammar, Hällefors, Kungsör, Köping och Lindesberg. 

Köp en grävmaskin i Västmanland och utför jobbet själv. Du kan även hyra en grävmaskin i Västmanland av oss.